SÆLG DIN FODBOLDTRØJE

Før du overvejer at sælge din fodboldtrøje til FITS CPH, anbefaler vi at du læser vores guide og betingelser nedenfor igennem.

Hos FITS CPH køber vi dine originale fodboldtrøjer. Følgende regler gør sig gældende hvis du vil sælge din fodboldtrøje:

- Din besked skal indeholde en kort beskrivelse af trøjen, hvor blandt andet årstal, klub/land, størrelse og stand indgår.

- Din besked skal indeholde tydelige billeder af front- og bagside af trøjen.

- Din besked skal indeholde tydelige billeder af eventuelt slid, pulls eller lignende.

- Din besked skal indeholde al information om fodboldtrøjen der er relevant. Her gælder blandt andet billede af produktkode (hvis trøjen har en), billede af størrelsen på trøjen eller lignende.

- Din besked skal indeholde en pris du vil sælge din trøje for (OBS: Bemærk at dette IKKE betyder at vi nødvendigvis accepterer din pris. Hvis vi er interesseret i din trøje, men ikke kan acceptere prisen, vil vi vende tilbage med et modbud).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følgende betingelser gør sig gældende ved et eventuelt salg:

- Du modtager først betaling når varen er afhentet og godkendt. Vi forbeholder os derfor retten til at returnere trøjen, hvis vi mener at den ikke lever op til den beskrivelse og de billeder der er vedhæftet.

- Hos FITS CPH ønsker vi at være 100 procent transparente med vores kunder. Derfor er det særligt vigtigt for os at pointere, at dit eventuelle salg af trøjer til os, er med henblik på videresalg.

Hvis du ønsker at sælge en eller flere fodboldtrøjer til os, skal du kontakte os på info@fitscph.dk.

OBS: Hvis din besked ikke opfylder/indeholder ovenstående regler, forbeholder vi os retten til ikke at svare. Hvis du ikke har modtaget et svar indenfor et par dage, anbefaler vi at du gennemgår reglerne igen og prøver at sende en ny besked. Alle seriøse henvendelser vil blive besvaret.