FOOTBALL IS THE STORY

‘FOOTBALL IS THE STORY’ er citatet der karakteriserer FITS CPH. Træd ind i FITS CPH's verden og opdag en unik måde at opleve fodboldens historie på. Vores fejring af fodboldtradition og stil er inkorporeret i vores eksklusive trøjer, som hver især er et slidstærkt stykke kunst, der hylder sportens rige og spændende fortid. 

Hos FITS CPH er vi mere end blot en butik - vi er passionerede historiefortællere, der mener, at enhver klub, spiller og fan fortjener at få fortalt deres unikke historie. Det er derfor vi har sammensat en kollektion af vintage og moderne fodboldtrøjer, der inkarnerer ånden i det smukke spil.

Uanset om du er en die-hard fan eller en afslappet iagttager, vil vores trøjer transportere dig tilbage i tiden, til de spændende øjeblikke og hårdt kæmpede kampe, der har defineret fodboldens rige historie. Fra tidligere tiders legendariske hold til nutidens kommende stjerner, er hver trøje en hyldest til passionen, dedikationen og triumferne fra fodboldens fortid og nutid.

MANDEN BAG

I 2023 blev FITS CPH født ud af passionen hos den tidligere dobbelt FIFA verdensmester, August 'Agge' Rosenmeier. Som barn brugte August endeløse timer på at sparke rundt med en fodbold i haven, ligesom tudsindvis af andre børn. Hans viden om spillere og klubberne voksede gennem hans kærlighed til FIFA-spillet og timer blev brugt på at se Eurosports fodboldudsendelser i weekenden.

Denne kærlighed til det smukke spil fik August til at forvandle sin hobby med at samle fodboldtrøjer til en del af hans arbejdsliv. Fodboldtrøjerne begyndte at hobe sig op på hans kontor, og det var på det tidspunkt, han indså, at han havde muligheden for noget større.

Drømmen om at arbejde med fodbold har altid været et brændende ønske for August, og nu får han muligheden for at dele sin passion med omverdenen. Med FITS CPH inviterer August dig med på en rejse gennem fodboldens rige historie, én trøje ad gangen.